Not In Jersey: Sunday Funnies–Grandparents Edition Sunday Funnies–Grandparents Edition - Not In Jersey

Sunday, September 7, 2014

Sunday Funnies–Grandparents Edition

My calendar tells me today is Grandparents’ Day. This holiday seems to have become more popular now than before, but I don’t know many people who celebrate it! However, it seemed to make a good theme for today’s funnies. Enjoy!

1
[source]

2
[source]

3
[source]

4
[source]

5
[source]

Have a great day!

7 comments:

tamarsb said...

Haha, these are great!

Janine Huldie said...

Very cute and will say we never really celebrated this day much either when we were growing up.

Kimberley Tobin said...

LOL the last one is so true!

Dara said...

glad you enjoyed.

Dara said...

another hallmark holiday!

Dara said...

I know!

pai young said...

Uggs Bailey Sale Uggs Mini Bailey Button Bestellen blokkeert me, dood. Binnenkort Lihou, liep naar voren, Dragon-order heeft om meer te lopen dan de helft, naar de top van de belangrijkste Hof vandaag bereiken. Op dit moment alleen Uggs Bailey Sale de harten van de grenzeloze woede, hij is nu gewoon wilt weten is het een oorlog, ook al bewust van hun verloren kracht, hij zou vechten, alleen maar om .

besteden, weet de praktijk van vandaag is niet rationeel, maar de mensen zijn er zijn Uggs Bailey Sale bloedige, als hij vandaag koos stilte, dan zal het een knoop van zijn leven te zijn. Nou, jongen, daar was ik, wilde het UGG Kensington Bestellen volgende leven aan boord, zoals Dragon-bestellen.  wind snel Lenghe, zag Uggs Bailey Sale ik in de lucht zweven, dat donker blauwe klokken rechtstreeks dreef aan de voorzijde, met uitzicht op de richting van de bel mond, dan is vliegen met de wind plotseling gebombardeerd sloeg de klok aan de achterkant van de blauwe.

Uggs Bailey Sale Mysterieuze magische groene bel gerommel beneden alle peil een uiterst krachtige sonische verspreiding van crashen van de bel mond, plotseling iedereen voelt gewoon Perfect Storm algemeen. Ah. Mijn oor doet pijn ah. Aan de achterzijde van de leerlingen slechts een geest Goedkope Uggs een Uggs Bailey Sale tintelend gevoel kwam, waren riep. Honderd en vijftig hoofdstukken mysterieuze groene bel mond hing de haak spoor van minachting glimlach.